+38 098 522 55 90
Замовити зворотний дзвінок

5 міфів про лізинг

5 міфів про лізинг 5 міфів про лізинг
01 травня

В умовах нестабільних економічних реалій не завжди можливо купити автомобіль відразу, заплативши повну вартість, тому саме час скористатися лізингом. Це інвестиційний інструмент, який дозволяє Вам, не віддаючи відразу великого обсягу власних коштів, придбати сучасне і високотехнологічне транспортний засіб за допомогою компанії «Eco Leasing». Нюанси лізингу відомі не всім, тому на фінансовому ринку з'являється все більше недостовірної інформації, яка може ввести Вас в оману. Ця послуга має незаперечні переваги і набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Саме тому ми хочемо розвіяти 5 основних міфів про лізинг.

1. Лізинг тільки для великих компаній

Головним помилкою про лізинг є те, що даною послугою можуть скористатися виключно великі компанії та підприємства. Лізинг автомобілів - відмінне рішення для фізичних і юридичних осіб, а також СПД. Статистика показує, що 7 з 10 лізингоодержувачів є дрібні компанії та фізичні особи. Основна умова - певний дохід, що дозволяє вносити щомісячні лізингові платежі.

2. Лізинг складно оформити

Зовсім навпаки, це навіть простіше, ніж взяти кредит. Одним з основних переваг лізингу є простота оформлення та короткий час очікування для прийняття рішення. Все, що Вам необхідно - це:

  • проконсультуватися з фахівцем і отримати комерційну пропозицію;
  • оформити заявку і надати пакет документів. З оптимальним пакетом документів, Ви зможете ознайомитися, перейшовши за посиланням;
  • підписати договір, внести аванс;
  • забрати автомобіль.

Всі формальності, пов'язані з документами, бере на себе лізингова компанія. Попереднє рішення про фінансування приймається протягом однієї доби.

3. Лізинг дорожче, ніж кредит

Це найпопулярніший міф про лізинг. Вартість лізингу залежить від багатьох факторів - власного вкладу, вартості покупки, кількості платежів. Однак слід зазначити, що вартість транспортного засобу, взятого в лізинг, буде нижче, ніж при купівлі за готівку або в кредит. А весь секрет полягає в знижки, які отримує лізингова компанія у постачальників за рахунок обсягу закупівель. Тому отриманої від виробників знижкою ми з великим задоволенням ділимося зі своїми клієнтами. І це ще не все: в щомісячні платежі включено маса бонусів у вигляді страховки, виплати реєстраційних витрат, внесків до Пенсійного Фонду, адміністрування страхових випадків та технічна допомога Eco Assistance 24/7.

4. Лізинг - це великий ризик

Цей міф існує давно і досить успішно. Головні ризики в лізинг, якщо Ви є власником автомобіля, - це викрадення і аварії. Але їх покриває страхування повного КАСКО та ОСАГО, яке оформляється на весь термін лізингу. До того ж, виплати по ньому вже включені в щомісячні платежі.

5. Великі валютні ризики

Дуже поширена думка про те, що лізинг - це великі валютні ризики. Валютами фінансування в «Eco Leasing» є гривня і долар США. Тому, оформляючи лізинг в іноземній валюті, Ви можете бути спокійні, адже на відміну від банків, лізингові компанії підпадають під регулювання НБУ. Таким чином, ми прив'язуємося до курсу, як у велику, так і в меншу сторону.

x