+38 098 522 55 90
Замовити зворотний дзвінок

Бери техніку в лізинг - і виїжджай одразу в поле!

Бери техніку в лізинг - і виїжджай одразу в поле!  Бери техніку в лізинг - і виїжджай одразу в поле!
18 січня

Новорічні свята минули, а одже, настав час аграріям планувати підготовку до нового польовому сезону. На жаль, аграрні компанії зазнали чималих втрат через посуху 2020 року, і навіть зростання цін на зернові не компенсувало їх. Тому багато сільгоспвиробників обережно підходять до витрат і основні кошти спрямовують на операційні завдання.

У таких несприятливих економічних умовах, особливо для невеликих сільськогосподарських підприємств, оновлення парку техніки стало непідйомним завданням, а пошук нових фінансових інструментів - як ніколи актуальним.

Через нестабільну економічну ситуацію в країні багато банків посилили вимоги до кредитів. Однак ми готові запропонувати альтернативний інструмент фінансування - лізинг.

Переваги лізингу

Клієнти, які вже користувалися послугами лізингової компанії, відзначають, що лізинг - це не просто зручний спосіб фінансування, це повний сервіс: страхування, реєстрація, обслуговування техніки. Завдяки лізингу, аграрій отримує необхідну сільгосптехніку з мінімальними початковими витратами фінансів і часу.

Як це працює?

Ви вносите аванс в розмірі від 20% вартості техніки, залишкову суму, витрати на страхування, реєстрацію об'єкта лізингу у відповідних державних органах, а також сплату всіх податків і зборів бере на себе лізингова компанія. Також вся паперова тяганина лягає на плечі лізингодавця. Ухвалення рішення щодо фінансування займає до тижня, також лізинговій компанії знадобиться кілька днів на передачу техніки. Тобто весь процес може вкластися в 10 днів.

Основні умови Eco Leasing:

1. фінансування нової та вживаної техніки

2. аванс від 20% для нової техніки, від 30% - для вживаної

3. одноразова комісія - 2%

4. валюта фінансування - гривня, долар США

5. термін лізингу - від 12 міс. до 60 міс.

6. страхування повного КАСКО на весь термін лізингу, за бажанням клієнта ОСЦПВ

Таким чином, коли аграрна компанія звертається до лізингу, вона, по-перше, залучає менше коштів для повного оновлення парку, по-друге, отримує повний сервіс, тим самим підвищує рівень комфорту роботи для себе. Купуючи техніку в лізинг, аграрії можуть направляти свої вільні зекономлені ресурси на інші цілі і проєкти.

x